صفحه اصلی › انجمن ها › آزمونهای تکنیکال اختصاصی گروه (AوB) › مهندسی عمران › 04-A4 Geotechnical Materials and Analysis این موضوع 6 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در ۱ ماه، ۱ هفته پیش بدست امیرعلی بهروزرسانی شده است. در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6) نویسنده نوشتهها فوریه 23, 2025 در 5:10 ب.ظ #2064 alireza khaliliمدیرکل سلام خدمت همه دوستان جهت آغاز شدن مباحث در تالار گفتگو، من نمونه سوالات چند سال اخیر را براتون میفرستم با کمک و همراهی هم میتونیم سوالات رو حل کنیم و به اشتراک بگذاریم این پاسخ ۲ ماه، ۲ هفته پیش توسط alireza khalili اصلاح شده است. Attachments:You must be logged in to view attached files. آوریل 1, 2025 در 4:50 ب.ظ #3065 امیرعلیمشارکت کننده سلام دوستان من به ترتیب آزمون هایی که دارم حل می کنم پاسخش رو با شما به اشتراک میذارم. لطفا اگر اشکالی میبینید به من تذکر بدید. در ضمن اگر شما هم دوست داشتید پاسخ هاتون رو به اشتراک بذارید تا من هم استفاده کنم. من از آزمون های آخر شروع می کنم. آوریل 1, 2025 در 4:51 ب.ظ #3066 امیرعلیمشارکت کننده درس مکانیک خاک آزمون 2019 December سوال اول Attachments:You must be logged in to view attached files. آوریل 1, 2025 در 4:53 ب.ظ #3071 امیرعلیمشارکت کننده درس مکانیک خاک آزمون 2019 December سوال دوم Attachments:You must be logged in to view attached files. آوریل 1, 2025 در 4:54 ب.ظ #3074 امیرعلیمشارکت کننده درس مکانیک خاک آزمون 2019 December سوال سوم Attachments:You must be logged in to view attached files. آوریل 1, 2025 در 4:55 ب.ظ #3077 امیرعلیمشارکت کننده درس مکانیک خاک آزمون 2019 December سوال چهارم این پاسخ ۱ ماه، ۱ هفته پیش توسط امیرعلی اصلاح شده است. Attachments:You must be logged in to view attached files. نویسنده نوشتهها در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6) برای شرکت در انجمن میبایست وارد حساب کاربری خود شوید